Over

InterieurStyliste

Ellen van Vlaardingen

Ik heb altijd al een passie gehad voor interieur, stoffen, kleuren en decoreren.

 

Ik ben moeder van een leuke dochter en heb een fijne relatie met John.  Onze droom is gerealiseerd. Een eigen winkel met erboven ons huis. Wij kunnen u ons interieur laten zien: stalen deuren (op maat), advies voor de keuken, vloeren, raambekleding, etc. Ik ben creatief en kan meedenken met u in het hele bouwproces bij bijvoorbeeld een open haard, het plaatsen van een keuken, kasten op maat. Ik heb een goede samenwerking met een stucadoor, een ervaren man voor verbouwprojecten, dakrenovatie etc. 

In het verleden heb ik de lerarenopleiding textiel en handvaardigheid gedaan, waar ik heel veel van heb geleerd. Daarbij heb ik nog veel verschillende cursussen gevolgd o.a. van Hans Slim over het interieur. Verder ben ik altijd heel veel bezig met de woonbladen, woon-tv programma's kennis op peil te houden en de trends te blijven volgen. 

Ruim 30 jaar heb ik ervaring in het interieur en decoratie. Ik heb vele huizen ingericht, niet alleen in Nederland maar ook in o.a. Spanje, Frankrijk en Verenigde Staten. Je kunt bij mij terecht voor interieuradvies en zelfs voor de tuin als verlening van het huis.

In mijn vrije tijd ben ik zelfs bezig met interieur. Lekker eten en drinken, vakantie en schilderijen maken, daar kan ik intens van genieten. 

Zelf ben ik helemaal niet muzikaal, maar in onze winkel staat een piano. Ik ben op zoek naar mensen die voor het winkelend publiek gezellig een muziekje willen spelen of je mag zelfs komen zingen.

Plan een afspraak

Contactgegevens

Openingstijden

Kortemeestraat 5

4611 TK Bergen op Zoom

T: +316 53704636

E: info@mavielifestyle.com

Maandag 13.00 - 17.30 uur

Dinsdag 10.00  - 17.30 uur

Woensdag 10.00 - 17.30 uur

Donderdag 10.00 - 17.30 uur

Vrijdag 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Zondag 13.00 - 17.00 uur*

(*elke laatste van de maand)

Pagina's

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn
  • White Instagram Icon

© 2020 - 2021 Mavielifestyle gemaakt door To Assist, Grenzeloze Dienstverlening