top of page
Modern Witte Huis

Vastgoed styling

De toegevoegde waarde van een vastgoedstyliste

Onze styliste Ellen van Vlaardingen is een 'House of KIKI' gecertificeerd vastgoedstyliste.

Snellere verkoop van je woning

Vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, is het verkoopklaar maken van woningen, met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar toch staan huizen vaak langer te koop dan nodig. Hoe komt dat?

 

In de opleiding makelaardij wordt geen aandacht besteed aan verkoopstyling. Een makelaar geeft hooguit wat tips, maar zal het niet voor u doen. Een vastgoedstyliste is specialist in het verkoopbaar maken van onroerend goed. 

Gezien op TV

Vastgoedstyling krijgt steeds meer bekendheid in Nederland. Onder andere door het programma's als 'Uitstel van executie', 'De TV makelaar' en 'Mission Impossible'. In deze programma's mogen regelmatig House of KIKI stylisten hun bijdrage leveren.

De inbreng van onze styliste heeft voor, zowel de verkoper als de makelaar een belangrijke toegevoegde waarde. Je ziet dan ook dat steeds meer makelaars en verkopers een House of KIKI styliste inschakelen.

Interieur - en verkoopfotografe

Tevens is Ellen gecertificeerd interieur- en verkoopfotografe. Zij zorgt dat de foto's in uw verkoopbrochure en op internet, uitnodigen om uw woning te komen bezichtigen. Dit is samen met de vastgoedstyling van cruciaal belang bij de verkoop van uw huis.

Logo House of Kiki - Ma Vie Home & Lifes
bottom of page